nieuw bericht

Verplicht veld

Lees de ervaringen van andere mensen

Hallo Madeleine,

Na 10 jaar tobben met mijn kalknagels en vele soorten van kuren (inclusief medicatie via mijn huisarts) had ik bijna de hoop opgegeven. Na 2 behandelingen bij jou zagen mijn nagels er al beter uit dan ooit. Zelfs beter dan op de “voor” en “na” foto op jouw website. Eigenlijk ben ik nu (bijna) van 2 problemen verlost. De ingroei van mijn nagels lijkt, nu de kalknagel goed wordt aangepakt, ook al een stuk minder. Nu, na de derde behandeling zie ik weer verdere verbetering. Dit gaat dus helemaal goed komen.

Jola

Al jaren smeerde ik met crèmes en olie om van mijn kalknagels af te komen. Helaas zonder enig resultaat. Na de behandelingen bij Madeleine komen er nu eindelijk gezonde en schone nagels tevoorschijn! Ik kan het iedereen aanraden.

Madeleine, super bedankt!
Deze zomer eindelijk onbezorgd m’n slippertjes aan.

Annemarie

Heb al jaren last van kalknagels. Alle middeltjes heb ik ervoor gebruikt. Helaas geen resultaat! De medicijnen die ik voorgeschreven kreeg van de huisarts hadden teveel bijwerkingen. Toen ik de advertentie zag van de laserbehandeling heb ik een afspraak gemaakt bij Madeleine. Nu na drie behandelingen zie ik de nieuwe nagel naar boven komen. De nagels zien er nu al veel beter uit. Ik kan niet wadchten tot het helemaal aangegroeid is!!

Dank Madeleine

Anton

Ik heb al jaren last van kalknagels en deed er nagellak op om de nagel mooier te maken. Ik durfde niet naar de pedicure omdat ik mij schaamde voor mijn kalknagels. Toen ik hoorde over de laserbehandeling heb ik besloten een afspraak te maken voor een behandeling. Nu na 3 behandelingen is het beter geworden; de nieuwe mooie nagel is al zichtbaar.

Madeleine, ik ben blij dat ik eraan begonnen ben!

Marja

Nu 3 laser behandelingen ondergaan en bij mijn behoorlijk lelijke kalknagels begint het resultaat nu zichtbaar te worden; gezonde nagel komt tevoorschijn! Ik heb daarom goede hoop dat ik over een paar maanden weer mooie nagels heb. De eerste behandeling was gevoelig maar bij de derde behandeling voelde ik de laser nauwelijks. Madeleine legt goed uit wat ze gaat doen en geeft goede adviezen mee. Aanrader!

Richard

Dankzij deze laser behandeling van Madeleine Duval zien mijn nagels er weer heel mooi uit, kan ik weer mijn birkenstocks aan in de zomer. de behandeling is geheel pijnloos en het resultaat mag er wezen! je ziet de nagels gezond uitgroeien geen gedoe met zalfjes en zo, dit is een aanrader!

Cor Offers

Na drie behandelingen zijn de kalknagels van m’n linker voet flink verbeterd en zie ik de nieuwe gezonde nagels te voorschijn komen. Madeleine is een leuke vrouw die de behandelingen professioneel uitvoert! De behandeling is niet geheel pijnloos maar dat is maar zeer tijdelijk.

Madeleine, bedankt.

Frank